Friday, February 3, 2012

valentina nervosa

I haven't collected the RM200 book voucher yet and i already bought this novel. it's so tempting because it's nurul syahida's, one of my top 3 novelists. welcome back, nurul.





Saya rasa wanita paling matang bila putus cinta.Mereka tahu diri dan sedar tentang realiti.
Nurul Syahida



Sempena bulan Februari, bulan berkasih sayang yang sungguh klise, novel ini keluar tepat pada waktunya. Aku baru baca 50 mukasurat pertama dan aku sudah mampu tersenyum sendirian di dalam tren, masih mampu tersenyum separa cover ketika keluar tren, dan tetap tersenyum sembunyi sembunyi ketika turun tangga stesen KL Sentral.

I love to read something i can relate to myself. and nurul is one of the best storyteller that somehow i feel kinda agree with her point of thinking. she describes life as real as it is. what do you expext from someone who studied psychology? (if i'm not mistakenlah).

Well, Judith Mcnaught can wait, i'm gonna finish reading this by tonight. sorry, JM.


p/s : dan aku rasa seperti sedang ingin bercinta. dengan birthday boy mungkin?
happy birthday, Kyuhyun. <3

9 comments:

MiZaH said...

macam best jee buku ni. nak beli gak lahhhh.hehe
p/s: sila lah ke blog baru sy. =)

Shai Kamarudin said...

kerana bersangka baik terhadap gua, gua klik nuffnang mu ^^. *Klik*

Lady Liyana said...

dah baca. best:)

Lady Liyana said...

dah baca. best:)

Lady Liyana said...

dah baca. best:)

Lady Liyana said...

dah baca. best:)

Lady Liyana said...

dah baca. best:)

Lady Liyana said...

dah baca. best:)

Lady Liyana said...

dah baca. best:)