Sunday, November 27, 2011

27 dresses

being a busybody makes me keep on busying myself at other's wedding, even in a wedding that i barely know the bride and groom.

and yesterday, while i was busying myself served as a flower girl (at 22 years old, still) cum 'budak penanggah' at my neighbour's wedding, a funny thought slipped into my mind. i was putting myself in jane nichols shoes. haha, not really fit in, coz jane's a bridesmaid but i'm only the busybody penanggah girl.

but yet, how many weddings should i cover until i found one for myself?

apparently, still a long way to go for a 27 dresses in malay version. kah kah kah.



selamat pengantin baru buat kak shida (serius, baru semalam aku tahu nama jiran aku).
semoga bahagia ke akhir hayat.


p/s : sori, gambar pelamin je sempat snap. told ya, i'm busying myself being a busybody.

Wednesday, November 23, 2011

khurafat

Mungkin aku tak patut tgk game malaysia vs syria tadi. Mungkin aku patut tidur seperti dua hari lepas ketika malaysia bertemu indonesia. Mungkin kalau aku tidur sahaja aku bakal terjaga dengan kemenangan malaysia.

Mungkin harimau terkena badi aku. Mungkin malang itu berpunca dari aku. Mungkin akulah pembawa sial itu. Mungkin, mungkin.


p/s : sejuk perut tengok game tadi. Nak mencarut emo pun tak sampai hati.


#majulahbolasepakuntuknegara.
Published with Blogger-droid v1.7.4

Tuesday, November 22, 2011

malaysia boleh

Ya, walaupun aku tak menonton game tadi disebabkan rasa kemengantukan yang amat sangat, tapi kelihatannya seperti bola tidak dapat berpisah dari aku (terkena badi kaka mungkin). Tidur aku terganggu tepat pada ketika batang leher pemain malaysia disarungkan pingat.

Tahniah harimau malaya. Teruskanlah mengaum di kemudian hari. Tapi jangan terus terlupa akar umbi. Tetaplah berpijak pada bumi jangan membongkak mendabik diri.

Dan menyelusuri laman twitter menyingkap kembali apa yang terjadi, feels like, damn, i missed so much thing. But no regret. Aku rasa aku telah membuat keputusan yang betul demi menjaga kesihatan jantung dan tekanan darah tinggi aku.

p/s : jangan gaduh gaduh. kita masih serumpun. Nanti tiada siapa nak jaga anak dan masak. Tiada siapa juga yang nak bina bangunan tinggi tinggi. #sarka
Published with Blogger-droid v1.7.4

Saturday, November 19, 2011

lol, damon's apology

damon salvatore is an emotionless bad-jerk who will never feel guilty for whatever he did, be it right or wrong. thus, he never apologize.

and on tvd episode 7, i cracked out on this one scene where damon made it to an apology to ghost mason lockwood, for killing him.




lol at alaric's "are you incapable of remorse". don't you know ric, he is.


and i burst out loud again when he recycled that same crap ass apology he gave mason to alaric. damon, you are funny!




nice of saturday, at last, i am able to sit back, relax, and find my own sweet time doing tvd marathon. (which i found out pretty much amusing than being in cinema paying 10 bucks for god who knows what crap story will it turned out to be).

yeah, of course i know tvd also has it's own twisted story-line, but i can actually forgive that. and that, is because of damon.


Friday, November 11, 2011

11/11/11

I remember couple of months ago while having lunch with 2 of my seniors, we're also having this conversation.

Kak D : Kak S nak kawen tahun ni. 11-11-11.

Aku : Yeke? Wah, cantik tarikh.

Kak S : Hehe. Last year kak D kawen 10-10-10.

Aku : Owh...

Kak D & Kak S serentak :
Next year 12-12-12 farah pulak la kawen.


*bunyi cengkerik.


Selamat pengantin baru buat kak shikin. Dan juga selamat pengantin lama buat schoolmate saya, aja. Semoga kalian bahagia bersama keluarga sehingga akhir hayat. =)

p/s : sorrylah, saya cop 10-11-12 lama dah. Cop je dulu. Ada x ada belakang kira.
Published with Blogger-droid v1.7.4

Thursday, November 10, 2011

no title

aku ingat lagi, 11 tahun lepas, masa tu first day aku bersekolah di selangor, lepas 3 tahun menetap di sarawak. first day hari isnin. perhimpunan. 3 tahun aku nyanyi lagu sarawak ibu pertiwi. tiba tiba bantai kena tukar lagu duli yang maha mulia. dah lah tak sempat practise apa. main redah je datang sekolah terpinga pinga tak tau lirik tak tau melodi. orang nyanyi aku lyp-sync je. gerak mulut tapi herot lari jauh dari lirik asal.

sampai satu part aku confident habis. aku dengar perkataan pertama je aku tarik nafas bersedia nak melontarkan vokal dan..


ALLAH... SELAMATKAN KAMU!


sedang orang lain nyanyi

ALLAH... LANJUTKAN USIA TUANKU


dan seterusnya aku terus tutup mulut berdiri tegak muka tunduk ke bawah dan diam sehingga tamat perhimpunan.


epic fail. balik rumah abang aku pun cerita benda yang sama. kami mungkin patut dibuang negeri.


itu cerita lepas. cerita epic fail 11 tahun lepas. tapi hari ni, mari sama sama sambung balik nyanyian tertunda tersebut

Allah selamatkan kamu
Allah selamatkan kamu
Allah selamatkan ____ 
Allah selamatkan kamu


*isi tempat kosong dengan nama aku.


terima kasih banyak banyak. akhirnya sampai ke penamat juga lagu tersebut selepas setengah usia aku berlalu.


p/s : takdo ko anak ghajo kacak bergayo nok minang den? den da makin tuo da ni. kalau buleh nok la yang soghupo anak ghajo nogori tuh. ni den tongah prektis la ni mano eh tau kot melekek anak ghajo tu kek den ni. haa, kayo den nanti.

Saturday, November 5, 2011

thank you

Ni hou!

had a great night yesterday. loving my department. really appreciate their enthusiasm. so touched on how they never leave us behind that we can finally be part of this. 
  

the shanghai night at kl convention centre. credit to pihak penaja for the dress. ya, saya seorang artis sebab tu ada sponsor.


my name in chinese calligraphy. a colleague said that it's a name of a famous chinese actress. see, told ya i'm a celebrity. (or at least adalah tempias tempias artis kena sikit kat aku)


ole ole from shanghai. really love this picture. berbaloi aku tebalkan muka berposing over depan ramai orang. hewhewhew. oh, nak sign?


the cool :-
#1. the food. 100% chinese dish, the halal one of course. and delicious. it's a pity that i'm not an expert in chopsticks. kalau pakai chopstick baru boleh rasa feel shanghai night sepenuhnya.

#2. the organizer. this isn't a mere dinner. the committee surely know what is entertainment. before the dinner starts we're enjoying ourselves outside the ballroom. photo taking booth - where i took the gorgeous picture above, fortune teller booth - the q was so long that we gave up halfway and calligraph booth as well.

#3. the performances. ning baizura in the house. and serena c mcing the dinner very well.


the not so cool :-
#1. my bad eyesight. last minute preparations made me forget to buy lens. so i have to wear specs, which made me less *cough*elegant*cough*.

#2. the blisters. the heels killed my foot. not to mention, last minute preparations also made me wear 3 years age heels. should have throw them away by now.

#3. the half-drunk mat salih. taulah air free. luckily u're still sane enough to behave. 


truth, we're just so lucky. thank you very much, seniors and managers.


p/s : unfortunately, group photos are not in my hands. T T 

Tuesday, November 1, 2011

november to remember

in facebook, almost everyone welcoming 1/1/11.

in twitter, #hello november is a trend.

in blog, err, i don't know. maybe i'm the only one who update a special entry for november.

so why is everyone so excited in seeing november? what is so special about november? what is there in november? *double jerk.

*doubledoublejerk

*doubledoubledoublejerk

*mainkeningserupalaguiklancadbury

teehee..

whatever it is, am gonna enjoying every single day in november. coz november is my fav month. ^,^

peace, hope that november will bring many more happy returns of the day. happy november day!