Thursday, April 21, 2011

moral of the story

thursday, 0400 am.


kyu-shiba dead ______________________________________




moral of the story, kalau sayang sangat barang tu, jangan sayang sangat sangat sampai tak nak lepas dari pandangan. because, there will never ever "and they lived happily ever after" ending in the real world. n everything has its own consequences.

macam kes aku dengan kyu-shiba ni, he's my life. seriously, dia nyawa aku. harta paling aku sayang dalam dunia ni. tapi, salah aku jugak sebab tak jaga elok elok. yang aku bawak pergi tidur sekatil tu buat apa. kecewa giler bila bangun bangun je screen jahanam. tapi, nak buat macam mana, padan muka aku. sedih memang sedih, rasa nak menangis. serius, dah feeling habis tadi. memang nak banjir dah.... but wth? putus cinta pun aku tak nangis. nak nangis pasal laptop plak. pffth. hilang terus takung air. tak jadi banjir.

lagipun, its not the end of the world. repair jelah. n to think about it, aku rasa kyu-shiba pun sayang aku jugak. he's not gonna let me screwed up my finals, n i love you more kyu-shiba for this. muahmuah.

owh, actually, it's not kyu-shiba that i should thank to. apa yang terjadi semua ketentuanNya, jadi, thank you Allah for your love.

but still, separuh jiwaku, pergi...........................

No comments: