Sunday, March 20, 2011

super junior super show 3

amaran: entry ini memg tersgtlah panjang. so, siapa yang tak berminat boleh close tab sekarang. tapi nak cubacuba minat pun boleh jugak.

so, mari mulakan karangan berdasarkan bahan rangsangan. bahan rangsangan = gambar. jangan pikir lucah. first of all, aku main snap je semua gambar. ada 500++ total semuanya. ya, lima ratus lebih. sebab satu, mata aku ada dua. tapi duadua tak boleh pandang jejakajejaka kacak jambu atas pentas dan kamera sekaligus. dan dua, kamera aku sangat tak berkualiti. jadi aku main tangkap je mana dapat. hasilnya, sangat mengecewakan sbb gambar kyuhyun semua tak menjadi.

ini adalah antara yang terbaik. terterang. terjelas. dan tercantik.


ini yang paling tercantik. lihat, cantiknya yang belah kanan itu.

bukit jalil bukan dalam selangor ke?



blue sea. semangat elf2 sekalian ni dgn blue stick dorang.


during sorry sorry


during don't don. okay, siap ada bunga api.


oh, kyuhyun kesayangan tercinta


during no other. okay, siap ada terbang2 lagi.


angel di langit. leader leeteuk.


hyukjae yang paling hensem. di belakangnya kyuhyun tercinta.


during rokkugo i guess.


heechul. kentut agaknya.


ryeowook solo. with sungmin.


during trot song - tok tok tok. kalah m daud kilau u.


greet fans keliling pentas.


donghae. yang adik aku gila.


heechul. yang aman cinta.


kyuhyun. yang mencintai aku aku cinta.


yesung. yang bersuara lunak.


ryeowook. yang shaireen sayang.


leeteuk. yang jah chop jadi skandal keberapa tah.


siwon. yang jah telah mencuranginya.


ini bukti si kacak yang sangat bersinar.


during rinaldo - tribute to kangin.


during all my heart i guess. si kacak jelas kelihatan.


hyukjae. yang ziela dah gila. selain ajun.


oh, si kacak dengan shindong.


kempen marilah makan sayuran.


sungmin dengan labunya.


green pepper kyuhyun dan tah sayur apa tah.


bukti kyuhyun membuli hyungnya. nakal sungguh si kacak ni.


pening kepala ke si kacak? meh i urutkan.


lambaian miss world hyukjae.

dah habis!

eh, nak buat review ke? takpe ke panjang sangat jadinya nanti?

peduli hape. biar buat sekali harung. tak kuasa aku nak buat beredisi edisi pulak nanti.

♦ compared to last year, this time was greater. better. and handsomer. last year takde benda bulat besar tengah2 tu. dan terbangterbang. walaupun aku rasa nak tebang besi yang menghalang pemandangan aku kat tengah tengah tu.

♦ aku sangat kecewa dengan kualiti kamera aku. banyak gambar kabur. dan semua gambar si kacak kyuhyun rosak. haish, he's so shining blingbling sampai gambar tak jelas. kalah edward cullen u.

♦ tonight is hyukjae night. dia paling handsome dengan hairdo baru tu. and his solo Down performance, was two thumbs up. ziela, aku ada video dia untuk kau lihat. oh, and during last stage diorang nyanyikan lagu happy birthday untuk hyukjae. see, told ya, tonight is hyukjae night.

♦ donghae is my sister's favourite rupanya. nak terjatuh aku dia dok tolaktolak everytime he's out.

♦ highlight solo performances:
hyukjae - down. aku paling suka.
henry - baby. kalah justin bieber u.
yesung - it has to be you. semua orang hafal lirik dan ikut nyanyi. tinggal bagi mic je.
kyuhyun - new endless love. oh, dia sangat ramai peminat.
leeteuk - kiss goodbye. he played the piano.

♦ kyuhyun sangat energetic. berlari keliling pentas bagi fan service kat fans dengan skinship. gua sangat jeles ok.

♦ and ada handphone2 bertuah yang siwon, yesung, n kyuhyun bagi selca (self-camera). aku cadang nak campak je 'blackberry' aku ni bagi dorang tangkap selca. apakan daya, 'blackberry' itu jelah satusatunya handphone 'tercanggih' yang aku ada.

♦ kagum aku dengan elf. bukan orang kerdil. EverLastingFriends, suju fans. banyak goodies diorang distribute, dan bersemangat dorang dengan bluestick blueshirt bluehairband bagai.

eh, dahlah. aku nak tidur. nak tengok banyak gambar dan video lagi, singgah kat sini, global elf facebook. nitez all. (i should be doing edition edition lah rasanya. banyak gila benda nak cakap. tapi tak larat. n tak ingat. ini pun hanya apa yang termampu diluahkan bagi simpan kat blog untuk tatapan masa hadapan. kalau ikut hati, memang nak buat edisi kyuhyun edisi hyukjae yada yada yada semua. tapi minda kata tak perlu itu semua. biar disimpan dalam memori sendiri. hanya aku yang tahu. dan rasa.)

p/s : thankyuuu super junior for at last, i'm able to sleep well tonight. with smile.
♥ ♥ ♥ kyuhyun ♥ ♥ ♥

9 comments:

ziela said...

OMG!!!!!
sumpah.bf aku hemsem gila vavi siotttt.
kaka, i can't wait to see u tonite!
eh tak.bukan kau.video bf aku wat performance.haha!

farah hazwani othman said...

oh menarik gile.
serius. dia paling hensem. kau jgn menjerit plak nanti. haha. tungguuuuuu.....

Syukri Mohtar said...

gile best..untunglah dpt pergi..

farah hazwani othman said...

untung? sheesh. tak puas kot. rasa cam taknak balik.

sy4zk4rin said...

thanks for mentioning me!!!!
sayang ko tp tak baek ko cakpa chul kentut tu..sob3...

faezah said...

gileerrrrrrrrr r farahhhhh...
huhuhuh jelesnyerrrr....
million2 times ak jeles tau huhuhuh..
btw, apsal ak curang lak mane ade huhu ak setia kot huhuh...sume ak ske hahha...

farah hazwani othman said...

aman : haha, kena arr share kebahagiaan kat kawan2. ok2. aku tukar. chul bend over sbb nak carik kau kat bwh tu. haha.

farah hazwani othman said...

jah : yelah. aku nak kira pakai jari pun tak cukup.

faezah said...

hhahahah sengal ala ko nie jari kaki kn ade gunala hahah jari ak pn ko ley pnjam kalo nk hahhaha...