Saturday, March 5, 2011

enough is enough

tough weeks ended. i think i need to get back in track, stay focus and no more playing around.

sem ni aku paling banyak berpoya poya. boleh kira dengan jari je berapa banyak kali aku ponteng datang kelas. nampak tak betapa lebih banyak aku ponteng dari datang?

segala urusan murusan yang penting dan yang tak penting dah selesai, maka, eloklah kiranya aku lebihkan study, dan tidak memblankkan lagi otak ini. lebih lebih lagi, sekarang ni aku telahpun diisytiharkan muflis, maka lebih tepatlah masa ini untuk aku bermuhasabah diri. dan tidak berpoya poya menghabiskan duit lagi.

maka di sini, aku mengisytiharkan aku tidak akan menjalani kehidupan seperti seorang student yang tak normal lagi, mulai hari ini, tepat jam 11 malam sesudah berakhirnya pementasan tkc. aku akan cuba menjalani kehidupan sebagai seorang student yang normal setiap hari. pergi kelas dengan bersungguh sungguh. buat homework dengan bersungguh sungguh. stay kat library mengusha mamat hensem bila ada masa terluang. dan belajar. belajar. dan belajar lagi. sampai jadi zombie.

oh ya, akan ada gap sementara pada 19 mac nanti untuk keluar berdating. ♥ ♥ ♥


p/s : kita sama sama tengok berapa lama azam dan iltizam aku ni boleh dipakai. siapa yang tak kenal farrakaka kan?


* happy birthday, zatilamni dan erin. may Allah bless u girls, always.
* sometimes, doing thing alone is better. i enjoyed it so much.
* i can never eat burgers, for the rest of my life. good bye, mcD.
* selamat menjadi ibu buat atika alias, a schoolmate of mine. ur baby, izdihar syadiyah is so cute. grow up well, dear.

No comments: