Wednesday, December 22, 2010

putih itu suci

change template again. akulah manusia yang suka tukar tukar template. but this one is for good. bagi menghormati musim naik semester yang akan datang, aku dah buang lagu memekak segala kata kata merepek dan semak samun hutan belukar. supaya nanti tiadalah tiba tiba lagu menjerit di dalam bilik hostel mahupun di menara saas ataupun di library. dan supaya senanglah loading page blog aku ni dengan kelajuan wireless fakulti yang tidak boleh dikategorikan laju itu.



cuti sem tahun depan tukar balik. . . kot.



♥ pernah tak ada orang melutut depan kau dan buat kau terkesima?

aku pernah.

"aiyoo, leng chai, akak pandai pakai kasut sendirilah. akak memang nak beli pun kasut kau ni, tak payah nak bagi customer service lebih lebih. jatuh cinta akak nanti. kau tu dah lah cute. alahaii..."



p/s : simple is nice. always nice.

No comments: