Tuesday, December 14, 2010

Nice Blog Award

fuh. lama dah tak update belog. (lama ke tiga hari tu??)



di tag award oleh cik fazy. seriously, sebenarnya aku tak berape nak paham menatang apa tag tag ni (maklumlah, i ni rabun it sebenarnya). award pun boleh tag ke? suka suka je nak passing award yang orang lain dah bagi kan.


tapi orang dah bagi, i layankan jelah.


oh ya. ada soalan yang perlu dijawab.

1. pemberi award di mata korang

siapa? cik fazy ni? dia tak hot. tapi kool. haha. one of my precious friend.


2. nama belog korang dan kenapa letak nama tu.

dulu *farrakaka*. sebab 2-2 tu memg nama aku. (gila tak malu ngaku kaka tu nama kau kan.)sekarang dah tukar *private & confidential*. sebab ini personal blog aku. aku cerita kau baca. maka apa yang kau org baca diam diam sudah. itu rahsia kita bersama. haha.

3. lima perkara yang korang suka

~ korea
~ laptop
~ sweets
~ menyendiri
~ tidur


4. lima perkara yang korang benci

~ benda benda yang melecehkan
~ benda benda yang melecehkan
~ benda benda yang melecehkan
~ benda benda yang melecehkan
~ benda benda yang melecehkan *pffth. 15 minit terbuang nak pikir ni je*


5. tag award

~ tak nak tag boleh? nak simpan sorang sorang. haha.




p/s : inche Q-shiba sudah semakin berat dan selow. sabarlah inche Q-shiba. layankan aje tuanmu yang gila ni. i love u, jagiya. so please jangan buat hal.

No comments: