Monday, October 18, 2010

insaflah wahai manusia

mood untuk study belum sampai sepenuhnya lagi, maka, bolehlah kiranya saya mengupdate belog ini.


n what am i doing up until now?



ini dia.


menjadi baby sitter kepada 3 orang kanak kanak riang menonton bboy showcase. ok, aku ngaku aku pun nak tgk gak showcase tu. bukan sebab dorang.


berkaraoke 3 jam tanpa henti sampai hilang suara di times square. pergh, terbaik dowh!


dan menonton filem ini, Boku no Hatsukoi wo Kimi ni Sasagu atau dalam bahasa jepunnya, i give my first love to you. bukan di wayang, tapi di rumah. serius, sedih woo. when death comes between true love.


seterusnya, menonton vampire diaries season 2. up till ep 5 jelah. dan omg! omg! (gaya gedik). love damon salvatore very much. loved to see more good side of him. a lot more. n i loved how much he got to show a lot of expression in this season. but everyone just hated him. everyone, except me. n plus, they've got werewolves in this season too. such a typical vampire stories. what next, huh? zombies?


oh ya, tidak dilupakan, tujuan asal pulang ke rumah ialah untuk study. jadi, kerja kerja merajinkan diri akan bermula sejurus selepas ini. selepas ini ya, sekarang masih belum insaf lagi. masih mahu menatap wajah damon salvatore kesayangan.




ja, mata ne.


No comments: