Tuesday, July 27, 2010

in love with damon salvatore

rasa macam dah lama tak update belog ni. dah bersawang dah pun.
tapi, dah hilang skill mengupdate. dan tak tau nak update apa. (macam org nak sgt tau la apa yg ko buat kan?)



jadi, aku cuma nak bagitau sabtu ni adik aku ada pertandingan debat perdana, final. doakan team dia menang. (mari beramairamai meriahkan picc tengok debat. for free....)



*aku dah beli external. 500 gig. dan dah hampir penuh. phew. rasa macam nak kena beli lagi satu external. memang aku kaya sgt la kan..

*semenjak dua menjak ni, aku rasa macam aku dah guna terlalu banyak perasaan, which i dont like it, at all. somehow, i just wish i had an amnesia, so i wont be thinking too much. or maybe i could be a vampire, like damon salvatore, who can easily shut off the emotions. pfft, ko ingat ko dok kat mystic falls??

important note!
damon salvatore sgt ganteng. feels like pulling him out of the laptop screen and staring at those beautiful mesmerizing eyes. and then, i'll faint, of course.

2 comments:

faezah said...

hahahha....
ko pn tgk ek damon tu..
hahah...
ak pn ske die...
hensem kn...
hahah...
x sabar nk tunggu season 2 kuar blan 9 nie..
huhuhuhu...

farah hazwani othman said...

yeah!!! sgt hensem. aku punya. jgn curi.
haha.