Wednesday, June 16, 2010

rojak pasembor

"abah, call astro. mintak masukkan channel sport. akak nak tgk SUKMA. plz3..."


*agak2 kalau aku ckp camtu abah cair tak? huhu. game kat rtm tak best. busan arr tgk delayed game. tak feel lgsg.



well, sedikit world cup highlights :

germany 4-0 australia. go podolski! puas gler tgk game ni, wpun waktu rehat pas 1st half aku dah gugur syahid.

brazil 2-1 north korea. kaka!!!!

ok, enough. sblm gila meroyan aku bertambah teruk.


IKLAN : Teater KITA The Musical dah menggegar Istana Budaya. bermula 17 - 27 jun 2010. mendukung konsep 'One Malaysia'. lakonan hafiz af7, nas adila, eric lin, micheal rou dan ramai lagi. tiket berharga RM 38 - RM 288. (cis, mak aku dpt tiket paling mahal. apasal pihak produksi bagi 2 je?)


hari ni aku nak citer pasal nama. *wah2, dah macam rancangan mari bercerita bersama kak farah plak.haha*

nama aku, farah hazwani. member2 panggil aku farah. nama farah tu atuk aku yg bagi. well, sebab tu la aku jadik cucu kesayangan. haha. (tipu, nama along pun atuk bagi gak). family aku, sedara2 dan org2 di sekeliling family panggil aku wani. (member2 aku selalu gelakkan aku bila dpt tau nama aku kat rumah ni. hampeh dorg) cuma atuk ngan nenek segamat je panggil aku farah. kadang2 tersasar terbunyi 'parah'. aku redha je.

bila dah masuk u, aku dapat nama lain. kaka. dan aku suka. haha.

*mak cakap tadi, masa mak balik kampung kejap tgk nenek sakit, atuk aku berape kali tersasul panggil nama anak2 dara pak lang, 'farah'. looks like someone misses me.

i miss u too atuk.

sheesh. berair plak mata ni. mana pulak tetibe dtg habuk ni.

No comments: