Sunday, June 27, 2010

menangis dalam ketawa. atau ketawa sambil menangis?

kalau korang tanya apa benda yg boleh buat aku menangis selain daripada rasa marah, sedih, gembira dan mata masuk habuk, aku akan jawab dengan yakinnya...

menonton cerita korea.

seperti filem ini

title : doremifasolatido

honestly, aku tgk cerita ni sebab jang geunsuk, walaupun masa ni dia masih hingusan muka tak matang habis, tapi sebab dah suka, layan je lah. cerita pasal cinta 3 segi la. klise punya korea. awal cerita, plot berjalan sgt cepat, sampai aku rasa baik buat drama je kalau nak masukkan byk2 konflik dalam masa yg singkat. tapi, bila dah ujung2, si jang geunsuk ni dah kena tinggal dgn pompuan tu n dah jadik gile, terus aku rasa macam weyy tak payah habiskan cerita ni lah. part geunsuk jadi gile tu sambung arr lama2 sket weh!



dondeck! dondaegirigiri. . . dondaegirigiri. . .



part ni aku menangis dalam ketawa. tak. ketawa sambil menangis kot?





*heh, cerita dia tak arr sedih sgt, yg ko menangis beriya kenapa lak farah??

eh eh, suka hati aku la.

2 comments:

Amanina Syazwani said...

babe..terok sgt ke ko nangis??nape air mate aku x kuar2 pon wpun aku dh ulang cite ni byk2 kli??

farrawanie said...

tak seteruk aku tgk episod last iris. haha, tgk sorg2, mesti arr emo lebih.