Tuesday, June 15, 2010

akan datang



julai 2010.


lama lagi. cis. *taper, sempat kumpul duit sehari seposen. haha.*

nak promote sket. cerita ni pasal dua sahabat baik dari kecik, adil, dan teja aulia (dipanggil aulia). adil dlm diam2 suka aulia, tapi aulia tak tau. dia anggap adil cuma kawan baik yg betul2 best fren forever lah. tiada rahsia antara mereka. tapi satu hari tu aulia jatuh cinta kat sorang mamat kat maktab dia, yg ada sedikit persamaan dgn adil. adil tau tu sebab aulia suka cerita kat dia. dan dia pun kecewa, yg amat sgt tapi dlm hati je la. dan sampai tu je aku tau. *macam sial je wat preview novel ni. sorry syud. haha.*

mari beli beramai2. di kedai buku berhampiran anda. bukan order kat sini. aku bukan ejen dia ok.


*nenek masuk hospital. denggi. semoga tak de pape yg serius. cepat keluar spital ye nek.

4 comments:

Anonymous said...

cit mmg sedikit cm s*** lah kan. smpai adil kecewa tu aku dah teruja dah. hishhh

farrawanie said...

haha. nak wat camane. smpai tu je dia post kat belog dia.

ayiz mazlan said...

perghh...pesal cm pnah rase je crita dlm novel nih?..hak3...

farrawanie said...

haha. cerita tader kene mengena antr yg hdup atau mati. kalau ada persamaan itu cuma kebetulan shja. haha.