Monday, March 22, 2010

super junior supershow 2!!!!!!

full of excitement and craziness! superb bombastic fantastic hell yah! wohh, lets check out wut i've got. that you didn't.

[warning : this entry's gonna be so longggggggggg............]

first, let the pictures do the talking....


patiently wait the concert to start @ 8 o'clock.
masih control ayu sebelum diserang histeria


the stage, from my point of view.
quite far, unfortunately. but still in the mid, thankfully

mari tgk siapa di sana.
kelik gambar utk tumbesaran.
(jgn pertikaikan mengapa nama Kyu Hyun in capital letter
dan mengapa dia sahaja yang dapat love)


there goes the leader, Lee Teuk.


KRY bersama Sungmin.
and yup, Kyu Hyun di tgh2 itu membuatkan aku sgt teruja.


heartquake, Eun Hyuk.
my heart really quakes coz he's juz in front of my eyes!
and yup, di belakang itu Kyu Hyun kesayangan.


Heechul, Shindong, Ryuwook, Donghae, Eunhyuk.
singing f(x) - Chu. so....ladies?


this is for u faezah, Siwon oppa. dia memg sgt hot. dan macho. dan sexy.
ya, sexy ya amat.


yesung, heechul and ryuwook.
dunno y i think ryuwook sgt comel ketika ini.
btw, this is for my fren, Shai.


playtime! nampak pistol air tu? mereka la polisnya.


hampir ke penamat. Suju M-Zhoumi dan Henry memunculkan diri.
Kyu comel berkostum kepala kangaroo. ahaha. angau!


Lee Teuk yg setia mengalunkan 'apa khabar'nya walaupun konsert sudah tiba ke penghujung.


Kyu Hyun cuba berbahasa melayu : "saya syg kamu".
anda sgt comel Kyu.
si tinggi Zhoumi. kanannya Henry.


selamat tinggal! sedih. maaf, sungmin hilang. terpinggir barangkali.


flyers. yg aku buat kipas muka. tiket tu lepas ni jadi penanda buku ye.






and the best part of it......................................................... tedeng2......


saranghae!
hottest, sbb dia memg paling hensem dan hot.
baby, sbb dia paling muda.
jadik pakwe aku boleh tak si hensem???


second, let's have a short review, though i'm speechless tak tau nak kata apa sbb sgt teruja. mereka sgt gempaq! ok2. mula dpd awal. opening act from a Chinese group, Malaysian barangkali. dan artis malaysia, Iqwal-Cukup2. kenapa bila aku tanya org sume dorg kata tak kenal iqwal 2? tapi yg org tak kenal tu la yg berkongsi pentas sgn Suju. haish. aku pun nak jugak.

walaupun 10 je yang ada (tak termasuk Zhoumi and Henry), Kangin, Hangeng dan Kibum ada problem lain, tapi tetap teruja. nak tau kenapa? mestilah sbb KYU si hensem kacak bergaya. haha. Eunhyuk sgt fokus menyanyi dan meletakkan sepenuh perasaan pada lagu smpaikan tak senyum masa aku melambai dpn matanya. yelah, nyanyi lagu frust, takkan nak senyum. Heechul suka kutip stuff yg dibaling peminat. dan berusaha melekatkan sebuah kipas tangkai besar yang tercabut semasa dia berlari. Ryuwook si suara nyaring, Siwon yang sexy habis selalu menunjukkan sebahagian six packnya, Lee Teuk si lesung pipit yg bahagia sentiasa tersenyum, Sungmin si gigi cantik, Shindong, Donghae dan Yesung, kamu semua membuatkan tekakku sakit dan suaraku hilang! ganti balik suaraku. dgn makan malam bersama kau org. haha. tak puas menonton konsert mereka. tak sabar nak tggu 3rd tour, maybe lagi 2 thn. dan tolonglah, hilangkan angau aku.



btw, semasa aku seronok berpoya2 bersama 10 jejaka hensem, adik aku menjalankan dirinya ke pesta buku pwtc. dan berjaya memperoleh versus. aish, siap dapat buku nota ekslusif hlovate lagi. kedekut tanak bagi kakak kesayangan dia ni. haha. versus tak sempat nak curik. dia dah bawak balik asrama. sekali dgn novel aku bkn novelis yg aku beli. novel yg sgt best dan sempoi. aku dah jatuh cinta pada roul si rambut merah bermata sebelah merah itu.


buku nota hlovate.


dan farah, jgn merungut lagi lepas ni. at least, sekarang dah ada org lain selain maxis yg sudi mesej ko. dan oh, kami cuma teman. it's not worth to sacrifice a friendship that takes a long time to construct juz bcoz of some mushy dushy feeling. lets juz follow the flow...

dah2. konsert dah selamat habis. pergi fokus belajar. dan buat assignment yg melambak. sekian terima kasih.

6 comments:

faezah said...

FARAHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SIWON OPPAAAAAAAAA SARANGHAEEEE....
huhuhuhu...
bestnyerrr....

farrawanie said...

haha. ape lah yg ko ske sgt kat si won tu.

faezah said...

hahahah...ala ko tu pn same ntah ape la ko tgk kt kyu hyun yg x sbrape hensem tu huhuhu hensem lg si won ak hahah....wey ape kes tu ha mushy dushy feeling hahah who is dat sum1 haa...

farrawanie said...

haha. told ya. there's no someone laa..
eyh, kyu lg hensem la. dia sgt2 sweet.

shasha torres said...

farah..
eunhyuk sgt2 cool!!
love him..
hehe..
bfw who's da 1??
nk tau!!!

farrawanie said...

haha. lin, eunhyuk dpn mata aku dlm jarak 5 kaki weyh..haha..
aih, tader arr.. saja je wat gempaq.