Sunday, February 28, 2010

orang gilak!

for these past few days, i've done a lot of crazy things. yeah. a lot. a lot means it is more than one.

*naik kapal terbang, pulang semula ke Malaysia


ya. berbalik kepada perkara2 gila yg telah aku lakukan, mari kita soroti sebahagian darinya.

aku ponteng kelas hari khamis. dan pulang ke rumah pada hari itu. gila yang pertama.

berdating berdua bersama Faezah dan menghabiskan sisa-sisa Mcd dgn bergosip dan bergosip. gila sebab menambahkan dosa.

aku tidak terus pulang ke pangkuan keluarga sebaliknya melarikan diri ke KLCC dan menonton Percy Jackson, The Lightning Thief. (sgt seronok walaupun menonton bersendirian). gila yang seterusnya.

keesokan harinya, keluar berfoya-foya bersama ex-roomates di kmm di Times Square. tidak boleh dikategorikan gila sebab i'm having so much fun with them. tapi gila dari segi pembaziran duit yg tinggal sedikit.

pulang ke rumah sewa, dan menghabiskan masa menonton cerita korea sambil menangis teresak-esak seperti seorang bini kematian lakinya. sehingga jam menunujukkan 8.30 am hari ahad. sangat2 gila sebab KAU TAK INGAT KE KAU ADA COMMON TEST ISNIN SAMPAI RABU NI TAPI KAU BOLEH RILEK SEMEDANG MACAM DAH YAKIN SGT ILMU PENUH DI DADA????!!!

maaf, terlebih emo di situ. sebab baru tersedar dari kegilaan. terpaksa berhenti di sini sebab tilam dah memanggil. eh, silap. buku dah memanggil minta di baca sehingga tertidur. eh, silap lagi. sehingga difahami. dan semoga berjumpa lagi esok hari. eh, bukan. esok nak test. tak boleh online. semoga berjumpa di lain hari. adios.



*new layout. kinda miss the old one i guess..

*you're beautiful memg best! IRIS last episod sgt2 mengaktifkan kelenjar air mata aku. tibe2 rasa nak menangis lagi. out. nak pergi bilik air.

2 comments:

faezah said...

sengal da name pn gosip yg ko g heboh satu kg apsal huuhu...btw kn da ckp ur beautiful n iris da best la hahha...

farrawanie said...

haha. mane ada satu kg. blog aku ni terpencil. tader org yg berkenaan baca. hehe. nti pnjg umur aku amek iris full. jgn buang lagi.