Friday, January 22, 2010

buzzzzzzziiiiiiiiiiii......

current condition~separuh mati sbb next week ada 2 presentation nak kena prepare plus 1 report nak kena hantar. separuh mati sbb patutnya dah start awl dulu dah nak wat keje2 ni tapi biasalah, last2 minit lagi feel nak wat. separuh dah mati, lagi separuh pun sama = habislah...

tapi, dalam kebzan ni pun, aku tetap berhajat (bkn berhajat semata2, dah tekad dah pun) nak balik umah esk. (yeay, kelas takder!) rilek gile wpun byk gile keje nak kena siapkan gile aku pun tak tau gile kenapa aku type byk gile perkataan gile lam ayt ni. full stop gile! *sigh..*

bkn aku nak lari dpd tanggungjwb dgn membiarkan housemate2 aku merangkap grupmate aku bertungkus lumus bersingsing lengan wat assignments, tapi aku terpaksa pulang bersama2 misi penting. apakah? misi? itu? jeng3... ala, tak suspen pun. saja je wat background music sbb suasana pagi2 hening ni sunyi sgt. aku dgr bunyi kipas berpusing je skang ni. jadi terpaksalah menambah bunyi sendri. oh, ya. di mana kita tadi? owh, misi. dan aku memang suka tanya sendiri jawab sendri. bak kata zila, tamak.

misi penting aku, untuk mendapatkan pinjaman MBF bagi menampung perbelanjaan mungkin utk lagi seminggu, sementara menunggu duit rakyat disalurkan ke dlm akaun BIMB aku yg dah lapar mintak diisi wang ringgitto. bkn yen, mahupun dolar. (MBF = makbapakfinance)
ampunkan aku wahai abah dan mak. anakmu ini bkn sengaja nak mengikis harta kalian, tapi anakanda dah terdesak. cepatlah kau masuk wahai jpa...

ok, denda! (menurut kamus dwibahasa oxford, denda = fine) aku dah tader benda nak ckp dah. ok, bkn ckp, actually type. jadi, atakat disini shj. doakan aku yg terbaik utk presentations next week, especially CTU sbb sgt kritikal utk berpikir. sekian, wassalam..

2 comments:

ziela a.k.a fazy said...

ayat nak boom..
hak3..
boom boom bang!!
=D

ziela a.k.a fazy said...

cter bom!!
boom boom paw!
=D