Wednesday, December 23, 2009

untitled

wow!! pecah rekod... sepanjang cuti tak on9...atau dalam erti kata lain, tak bersosial di alam maya.
dah lma tak blogging...sampai da lupa cara nak membloggingkan diri..haha,tipu je. jgn percaya.
now, tanpa membuang masa, jom countdown apa aktiviti 'berfaedah' farah hazwani selama sebulan ni...(technically, ini adalah rumusan tntg apa yg mgkin aku postkan kalau aku on9 cuti ni)

1. penganggur diraja kehormat. si pemalas ni memang malas nak carik kerja, apatah lagi nak wat kerja. kerja dia makan tidur makan tidur je.

2. nurse tak bertauliah. pesakitnya, dah tentulah my adik yg baru bersunat. yg tak bersunat pun sama naik nak manja2 mtk suap. cis.

3. secretary tak bergaji. okey, gaji tu ada sbnrnya, dibyr dlm bntuk bil wimax. pnt tau nak type 'assignment' bapak aku tu, sbb tu aku kne pecat sbb byk spelling error.(tulisan abah yg mcm cacing, bkn slh mata aku yg rabun)

4. penonton teater natrah. best! 2 thumbs up! sygnya dpt dok kat tgkt 2, so tak clear nmpk remy ishak.

5. penakluk remote tv dan peti tv teragung. 24/7 asek tgk tv. saper soh adk2 n abg aku konker laptop. aku konker arr tb.

6. peminat setia korea's hot pop idol grup! this is my new hobby. usha mamat2 hensem korea smpai leleh air liur + histeria sakan. memang teruk punya perangai. dbsk?dah pass. ss501? dah ingat. shinee? dlm proses. suju? perlu berusaha gigih lagi.

7. perayau tak ingat dunia. tgk ninja assasin kat mid dgn ziela. tgk twilite kat klcc dgn fatin n aman. lepak pavi tggu salji turun dgn ema n dja.(time tu jmpe Qi skali. damn gorgeous dia tuh!!) thanx tu pn sabariah yg tak henti2 sponsor perbelanjaan hidup.

8. perenung masa depan. maksudnya, kuat berangan sbb busan sgt tader benda nak wat. ok, lagi satu penipuan. byk bnda leh wat, tapi berangan tu bnda yg plg best lagi berbanding bnd2 yg leh dibuat tuh.

dah2. cukup tu. (apa yg ckupnya, memg ini je pun keje ko cuti sem ni..) aku malas nak leter pjg2 sbb wimax aku ni cam tanak bagi o9 je. kejap ok kejap tak. tau arr aku dok pinggiran bt caves, takkan sbb tu aku dipinggirkan dpd dpt service elok kott.. blik shah alam ok plak mendalah petak hitam lampu biru ni. huh, tgk, aku dah membebel sensorang. daa...c ya later. aku nak smbung tgk cite boys over flower. sehari tak tidur ni tau tak. sbb hyunjoong uppa pnya pasal.haha..

No comments: