Saturday, September 19, 2009

hari penat sedunia...

kenapa penat??
kerana daripada pagi tak henti2 bergerak..
and cipta sejarah tak bangun tgahari...mahupun tak tido ptg..

ok..cerita pg tadi....
bgun dan pulang ke rumah-bt. caves.
*keterujaan nak blik..kunun2 mcm blik kg tuk beraya arr..padahal naik bas rapid tambang rm2.50 jer kott..*

tgahari sampai umah..rehat2 tgk ice age jap..ngeehehe..
pastu, tak thn tgk blik SANGAT bersepah, merajin-rajinkan arr diri kemas bilik..
hasilnya, sgt memberangsangkan...!
*tak sesia berpenat lelah harini + berpenat lelah kemas umah sewa semalam....huhuhu..*

pas berbuka, plan asal gabungan idea Pn. Sabariah dan anak keduanya yang cantik, menarik, tertarik, da bomb tu (eh, pesal puji anak Pn. Sabariah ni lebih2 ni??), kununnya nak wat biskut raya bersama2..
tpi, tergendala sbb En Othman suruh anak keduanya tu ikut pergi hantar ibunya ke rumah kakaknya..
*maaf bondaku, anakanda pergi dulu..nti blik anakanda akn meneruskan perjuangan kita...tak usah risau(iklan lifebuoy)....*


misi membuat biskut raya diteruskan...

~watak utama: biskut chocolate chip
~watak kedua utama: anak ke2 Pn. Sabariah..ehem2..
~watak sampingan: anak ketiga Pn. Sabariah, Cik Wawa
~watak ala2 hidup segan mati tak mau: Aiman dan Apiq(sibuk je main mercun pop-pop)
~director cum script writer cum producer: Pn Sabariah Abdullah(tamak btul sume post dia nak amik)
tadaa.....biskut ni dinamakan biskut Choc Chip Emakku Syg
*bkn untuk dijual...utk dimakan shja..*
patutnya balang yg ats skali tu penuh gak, tpi dah selamat masuk perut..
*nisbah biskut yg masuk dalam balang dan masuk dalam mulut= 10:1 nasib arr, sape soh tinggalkan aku sensorang isik biskut dlm balang tu..*
ok2...enough for today..
esk2 cerita lagi...
pasal biskut raya lain plak..
hehe...
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR BATIN

No comments: